7/4/2022. Περιλήψεις εργαστηρίων συνεδρίου “Τί άλλο είναι η τέχνη”.

Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου, με αφορμή τη συμπλήρωση 18 χρόνων από την ίδρυσή του και με γνώμονα την εκπαιδευτική και πολιτισμική του ταυτότητα, διοργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο-Συμπόσιο στο Ηράκλειο Κρήτης, δια ζώσης, από τις 8 έως τις 11 Απριλίου 2022, με θέμα τις Τέχνες και το ρόλο τους στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Ο τίτλος του συνεδρίου-συμποσίου είναι «Τι άλλο είναι η τέχνη;» παραφράζοντας τη γνωστή ποιητική ιδέα του Κ.Π. Καβάφη. Ο υπότιτλος του συνεδρίου –συμποσίου : “Οι τέχνες στην εκπαίδευση για μια ανθρωποκεντρική παιδαγωγική”. Χώρος διεξαγωγής του θα είναι το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου καθώς και ο χώρος του Καλλιτεχνικού σχολείου στην πρώην αμερικάνικη βάση Γουρνών.
Στο πλαίσιο του συνέδριου, θα πραγματοποιηθούν Εργαστήρια, τις περιλήψεις των οποίων μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας www.art-school.gr.
Παρακαλούμε να δηλώσετε στην ακόλουθη φόρμα σε ποιο εργαστήριο θέλετε να συμμετάσχετε, αφού πρώτα συμβουλευθείτε τις περιλήψεις τους. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Δηλώστε εδώ συμμετοχή έως Παρασκευή 8/4/22 ώρα 18:00 : https://forms.gle/fj9jbLJaHfwz9Nvy7

αφού μελετήσετε τις περιλήψεις των εργαστηρίων .