4/4/2016.Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων. Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ Το Καλλιτεχνικό σχολείο Ηρακλείου,στη χθεσινή ημερίδα(3-4-2016), που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, στο πολιτιστικό κέντρο ,συμμετείχε με 2 χορογραφίες. Η μια ήταν αφιερωμένη στον αδέσποτο Λουκάνικο. Τον σκύλο σύμβολο των διαδηλώσεων του 2011 στην Αθήνα. Σήμερα, ο τετράποδος ήρωας που έγραψε τη δική του ιστορία στους δρόμους της Αθήνας αναπαύεται στη σκιά ενός δέντρου σε κάποιο λόφο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ο Λουκάνικος δεν θα γαυγίσει ξανά στους άντρες των ΜΑΤ, δεν θα δεχτεί ξανά το φιλικό χάδι των διαδηλωτών. Ο δικός μας Λουκάνικος έφυγε νωρίς για έναν κόσμο χωρίς δακρυγόνα, χωρίς κλομπ και χημικά…ένα κόσμο γλυκό, για τα παιδιά του Καλλιτεχνικού σχολείου……Μουσική-στίχοι-ερμηνεία τραγουδιού: Δενδρινός Χρήστος, Χορογραφία: η μαθήτρια Σουζάνα Πουλακάκη.

«Όχι στην εγκατάλειψη – Αγάπη για τα ζώα» – Εκδήλωση για τα αδέσποτα την Κυριακή 3 Απριλίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα αδέσποτα διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου η Αντιδημαρχία  Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και η ΔΕΠΤΑΗ του Δήμου Ηρακλείου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι με ομιλία του Αντιδημάρχου κ. Πέτρου Ινιωτάκη, θα ακολουθήσει ομιλία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, εκπροσώπων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, του Κτηνιατρικού Συλλόγου, του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ομιλία ψυχολόγου αλλά και ομιλία ερευνητή. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παιδικό θέατρο, χορογραφίες, ζωγραφική,  μουσική καθώς και κυνοφιλικά δρώμενα στο αίθριο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου.