1/3/2023: 2ο συνέδριο Κ.Σ.Η με τίτλο : Κρήτη: Τόπος και τέχνη.

Διεξαγωγή 2ου Συνεδρίου Κ.Σ.Η

 Ο Σύλλογος Φίλων Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου μαζί με το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Περιφέρεια Κρήτης και το “Εργαστήριο Θεάτρου Κινηματογράφου Μουσικής” του Πανεπιστημίου Κρήτης, που ανήκει στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, θα συνδιοργανώσουν το 2ο Συνέδριο-Συμπόσιο στις 4 & 5 Μαΐου 2023, μετά την περσινή επιτυχία του Συνεδρίου: ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ που έγινε 8-11 Απριλίου 2022. Το συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα του “Εργαστηρίου Σκηνικής Πράξης και Λόγου” του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο τίτλος του φετινού συνεδρίου-συμποσίου είναι «Κρήτη: Τόπος και Τέχνη».

Υπότιτλος: «Η Κρητική Λογοτεχνία διαχρονικά έμπνευση για όλες τις τέχνες».

 Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν Εκπαιδευτικοί Φορείς, Πανεπιστήμια και Καλλιτεχνικά Σχολεία από την επικράτεια, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων & των τεχνών, που θα κληθούν να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και τις καλές εκπαιδευτικές πρακτικές τους στη διδασκαλία της τέχνης.

Είμαστε σε αναμονή απαντήσεων για τη συνδιοργάνωση με φορείς και Πανεπιστήμια .

ΔΙΕΥΚΡΙΝΉΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

Οι εργασίες και τα εργαστήρια θα υποβληθούν με μορφή περίληψης (έως 200 λέξεις) μαζί με μίνι βιογραφικό του ενδιαφερομένου -ης ( μέχρι 5 σειρές), έως 9/4/2023. Η πλήρης μορφή εργασίας και εργαστηρίου θα υποβληθεί έως 30/6/2023. Θα αξιολογηθούν μετέπειτα από την επιστημονική επιτροπή και τέλος θα συμπεριληφθούν σε πρακτικά με ISBN.

Στην εξής google Form δηλώνετε συμμετοχή :

https://forms.gle/tLKQeC1gyaJ42QbSA

Δήλωση συμμετοχής εθελοντή -τριας στην παρακάτω φόρμα

https://forms.gle/qpGSAnpvjpbfJEJV9