28/6/2022: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγικών εξετάσεων α γυμνασίου Κ.Σ.Η έτους 2022-23.

Οι παρακάτω μαθητές -τριες εισάγονται με σειρά προτεραιότητας στο Κ.Σ.Η για το έτος 2022-2023. Σε κάθε ειδικότητα εισάγονται 24, στις περιπτώσεις ισοβαθμίας παραπάνω.

Όσοι βλέπετε δίπλα στο όνομα τη λέξη “διαλέγει” να γνωρίζετε πως υπάρχει απόλυτη ταύτιση βαθμών σε δύο ειδικότητες και διαλέγει ο/η μαθητής/ τρια έως τις 1 Ιουλίου ώρα 14:00 με έγγραφη δήλωση γονέα στο mail του σχολείου.

Όλοι οι κηδεμόνες των εισαχθέντων που δεν θέλουν να φοιτήσουν στο σχολείο μας για διάφορους λόγους θα αποστείλουν στο mail: mail@gym-kallitech.ira.sch.gr με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση απόσυρσης έως 1/7/2022 και ώρα 14:00. (Όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί κηδεμόνες, αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που βρίσκονται στους επιλαχόντες).

Οι επιτυχόντες θα παρουσιαστούν 1-8 Σεπτεμβρίου 2022 με 2 φωτογραφίες τους , πιστοποιητικό γέννησης , φωτοτυπίες ταυτότητας γονέων και μαθητή -τριας για ταυτοπροσωπία για να γίνει η εγγραφή στο σχολείο μας. Όσοι δεν παρουσιαστούν στο συγκεκριμένο διάστημα, τη θέση τους καταλαμβάνουν οι επόμενοι από τον πίνακα επιλαχόντων .

Επίσης όσοι-ες δεν βλέπουν καθόλου βαθμό το βαθμό τους στη β ειδικότητα που διαγωνίστηκαν σημαίνει πως συγκέντρωσαν μεγαλύτερο βαθμό στην ειδικότητα που φαίνονται και με βάση το νόμο εισάγονται σε αυτή.Ως εκ τούτου στην ειδικότητα με το μικρότερο βαθμό αντικαθίστανται από τον επόμενο.

Όλοι οι επιτυχόντες θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα από το σύλλογο γονέων Τετάρτη 29/6/22, στην τελετή αποφοίτησης της Γ λυκείου και το καλωσόρισμα των νεοεισαχθέντων.

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ