Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων «9 Μούσες»

Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου Κρήτης

Αγαπητοί γονείς,

Το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00, στο χώρο του Σχολείου μας. Αν δεν έχουμε απαρτία , θα επαναληφθεί την Τρίτη  21 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος. Συνήθως η απαρτία επιτυγχάνεται την δεύτερη φορά , γι αυτό παρακαλούμε  να  προγραμματίστε τις υποχρεώσεις σας ώστε να είστε παρόντες-ουσες στις 21 /12/21). Σας ενημερώνουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικά  μέλη του συλλόγου(η συνδρομή ανέρχεται στα δέκα ευρώ ανά οικογένεια ). Θα έχετε την δυνατότητα τακτοποίησης και  κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης καθώς και της εκλογικής διαδικασίας.

Σας γνωστοποιούμε ότι, οι υποψηφιότητες για το ΔΣ, μπορούν να κατατίθενται στο email του Συλλόγου 9mouses.artschool@gmail.com, καθώς επίσης και την ημέρα της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, στην εφορευτική επιτροπή που θα εκλέξει η συνέλευση, πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας .Όσοι ενδιαφέρονται για υποψηφιότητα στην εφορευτική επιτροπή να αποστείλουν  email  στην ίδια διεύθυνση(η εφορευτική θα έχει 3 μέλη).  

Το πρόγραμμα της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:

18.00:Προσέλευση  εκλογή Προεδρείου Συνέλευσης και απολογισμός απερχόμενου ΔΣ

18.30: Εκλογή εφορευτικής επιτροπής, κατάθεση υποψηφιοτήτων για το ΔΣ του συλλόγου.

18.40: Έναρξη εκλογικής διαδικασίας .

 Η εκλογική διαδικασία θα συνεχιστεί και την Τετάρτη  22 Δεκεμβρίου στο χώρο του σχολείου, όπου θα γίνει ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών μας από τους εκπαιδευτικούς  για τις τάξεις γ γυμνασίου, Α , Β & Γ λυκείου, καθώς και όσους δεν προσήλθαν από τις α και β γυμνασίου. Καλούμε όλους τους γονείς να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, προκειμένου να υπάρχει θεσμοθετημένο όργανο, με την ανάλογη δυναμική.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας .

Για τυχόν πληροφορίες επικοινωνήστε με

Καρακατσανη  Κωστα  6979118293

Φανταουτσακη Ρούλα 6973974464

 Με εκτίμηση,

Τα μέλη του  Δ.Σ.